0 Läs mer >>
 

Igår mötte jag upp moster, mosters man, båda kusinerna och mormors bror i Lasse I Parken. Det bjöds på middag, vin och underhållning i form av Bluesbandet Himlen Gråter.
 
 
Svensk husmanskost... ahhhh! Så himla gott. En perfekt måndagkväll!

grattis moster<3

0 Läs mer >>
Snart är jobbveckan slut. Har suttit och stirrat på klockan sen halv nio imorse, det hjälper ingenting kan jag meddela. 
 
Efter jobbet ska jag möte upp Angelica, och sen blir det middag och vin på Söder. Vädret är tydligen underbart, enligt säkra källor som har semester, så ser fram emot att vara utomhus ikväll!

snaart så

0 Läs mer >>
class="image"
 
Åh, vad jag vill tillbaka till den här staden en vacker dag! 

new york

0 Läs mer >>
 
Som att se en film om sina bästa vänner,  precis så kändes det. Känn Ingen Sorg var fruktansvärd. Jag hade ont i magen och hjärtat och huvudet i hundratjugo minuter. Men det är så det blir när Håkans musik börjar spelas redan en sekund in i filmen. När Johnny, Eva och Lena blir till verklighet, när låttexter står klottrade längst betongväggar och när bron verkligen går ända till Rio. När man blir kär, igen, i Håkans musik.
 
Det är den vackraste film jag sett. 

Johnny du och jag bor...

0 Läs mer >>
 
När molnen låg tunga över Stockholm i fredags trodde jag att picknicken skulle bli inställd. Men icke! Solen tittade till och med fram. Himla mysig kväll i Rålis med fina människor. 
 
 
I lördags döptes söta Theodore. Snällaste pojken i stan, han var helt lugn och skrattade lite då och då. Barnben är för övrigt det gulligaste i hela världen. 

the weekend

0 Läs mer >>

friday i'm in love

0 Läs mer >>
 
En av de bästa låtar som någonsin gjorts. 

and you are not alone...

0 Läs mer >>
 
"Why can't you fly now, mother?"
"Because I am grown up, dearest. When people grow up they forget the way."

"When people grow up ...

2 Läs mer >>
 
 
London ligger fortfarande i bakhuvudet och gnager. Har lust att vara så spontan och packa en väska och dra dit. Jobba på en bar, bo i en liten lägenhet, höra brittiska tjugofyra timmar om dygnet. Dricka öl, åka dubbeldäckare och gå vilse. Lyssna på liveband, handla strumpor på Primark, parkhänga i Hyde Park. Promenera i regnet, sitta på uteserveringar, träffa nya människor. 
 
Åh, i ett annat liv. Får nöja mig med att lyssna på Markus Krunegårds London sålänge. Men en dag. En dag.

I London blev en del ...

0 Läs mer >>
Source.
Klev in i biografen igår med skyhöga förväntningar på Now you see me, som hade premiär för några dagar sen. Det är svårt att inte ha det, när både Michael Caine och Morgan Freeman är med! Men filmen var otroligt bra och både jag och Amanda var mer än nöjda! 

the closer you think ...

0 Läs mer >>
LA-bloggen ligger kvar på samma adress, mest för min egen skull, men det var dags för en nystart eftersom att jag blir kvar i Stockholm i höst. 
 
Och vad kommer det bli av mig, nu då? Sommarjobbet sträcker sig till och med den 2 Augusti, och efter det är jag fri som en fågel. Ska söka jobb, så jag har pengar att tröstshoppa den 14 Oktober när matten drar igång. Japp, har anmält mig till en distanskurs i matematik. Hujedamig, vad har jag gett mig in på? Bara att stå ut - det är trots allt bara tio veckor av mitt liv. 
 
Nu vet ni hur planerna för hösten ser ut! 
 
 

om ensammast är stark...

0 Läs mer >>

It's better to feel p...